“Cheshire Kat, vroeg Alice. Wil jij mij alsjeblieft vertellen welke kant ik op moet vanaf hier? Dat ligt er voornamelijk aan waar jij naar toe wil, zei de Kat. Dat kan mij niets schelen, zei Alice. Dan doet het er niet toe welke kant je opgaat, zei de Kat.”
Charles “Lewis Caroll” Dodgson, Alice in Wonderland: 1865

Uijting in Communicatie is opgericht door Kim Uijting. Zij geldt als uw centrale aanspreekpunt. Kim werkte voor diverse opdrachtgevers. Zo was zij werkzaam als media-adviseur voor VNO-NCW en EnergieNed. Als tekstschrijver schreef ze voor verschillende communicatiebureaus. Ook deed zij veel ervaring op in het verzorgen van public relations en free publicity.

Als communicatieadviseur bij een middelgroot reclamebureau was zij verantwoordelijk voor concept, projectmanagement, strategisch marketing- en communicatieadvies voor onder meer De Rabobank, Christennetwerk GMV, De Uitdaging en diverse gemeentes.

Bij bovenstaande functies telt steeds de combinatie van een luisterend oor, improvisatietalent, het leveren van maatwerk en slagvaardigheid. Een kwestie van de juiste vertaalslag maken.
Communicatie- en informatiewetenschappen, RijksUniversiteit Groningen.
Doctoraal examen behaald. Specialisatie: organisationele communicatie.
Studie: Interne- en externe communicatie. Marketing. Free publicity en PR. Ontwerp en design.

University of Liverpool, United Kingdom
Degrees in massa-media, sociolinguïstiek en genderstudies.

Nederlandse taal- en letterkunde, RijksUniversiteit Groningen.
Propedeuse behaald. Studie: Semantiek. Syntaxis. Letterkunde.
Neurolinguïstiek. Tekstontwerp. Persuasieve analyse.